Könnyű a szállítás a vonóhorogra szerelhető kerékpártartóval

Kerékpárok és kerékpáros tartozékok

Egyre több család dönt úgy, hogy hétvégére maguk mögött hagyják a város betonrengetegét és a szabadba mennek kerékpározni. Azonban több bringa elszállítása eléggé meg tudja nehezíteni a logisztikát, így érdemes időben beszerezni egy bicikliszállító egységet. Ennek segítségével akár 4 vagy 5 kerékpár is elvihető gond nélkül. A legnépszerűbbek közé a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó tartozik.

Ez a többgyerekes családoknak válik megfizethető és hasznos segédeszközévé. Rögzíteni egy villáskulccsal kell, a sínek és vázfogó karmok pedig fixen tartják a bringákat az út során.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó modellek acélból készülnek, a sínek pedig alumíniumból. Nagyon könnyű, így használat után bármikor felemelhető és eltehető a garázsba, pincébe.

A lámpás, rendszámtáblával ellátható vonóhorogra szerelhető kerékpártartó bármilyen közúti közlekedésben megállja a helyét. Válassza Ön is a kerékpárok sérülésmentes szállítását! Kapcsolódjon ki aktívan olyan környezetben, ahol családjával értékes órákat szeretne tölteni!