Könnyen rendelhető brandy

brandy

A szakemberek szőlőmustból erjesztett bor lepárlásával készítenek egy pazar ízű italt, amely még a legfontosabb eseményeken is megállja a helyét. Ez a brandy, amit fahordóban érlelnek, és nagyjából 36-60%-os alkoholtartalommal rendelkezik. Mivel az elnevezése körül adódott némi kavarodás, ezért az Európai Unióban és Amerikában szabályozások határozzák meg, hogy pontosan mely nedűk keresztelhetőek erre a névre.

Ezeknek megfelelően, a feltételeknek kizárólag az a brandy felel meg, ami szőlő vagy borpárlatból készül és tölgyfahordóban kerül érlelésre. Kisebb és nagyobb kiszerelésben rendelhető meg ez a szeszes ital a diszkontital.hu webáruház kínálatából. Ünnepekre, családi, baráti eseményekre egyaránt ideális választás.

Nagyszerű dolog, ha az otthoni bárszekrényben is mindig van egy-két üveg brandy, mert ha vendégek érkeznek a házhoz, ezzel biztosan elbűvölhetjük őket. Egyébként egy pohár ízletes nedű elfogyasztása egészséges evés előtt vagy után egyaránt, de igazi jó hatását csakis mértékletességgel érhetjük el.