Könnyen kezelhető motoros fűkasza

Fűkasza kiemelkedő teljesítménnyel

A természetet nehéz kordában tartani, ám nem lehetetlen. A motoros fűkasza felveszi a harcot a keményebb szárú növényekkel, amelyekkel a hagyományos fűnyírók már nem képesek megbirkózni.

Amíg csak néhány centit kell levágni a fűszálakból, addig a tolós fűnyírók minden probléma nélkül használhatóak. De egy hétvégi ház esetében, az udvaron nincs ott mindennap valaki, hogy rendben tartsa azt. A növények a megfelelő körülmények között 1-2 nap alatt nagyon sokat képesek nőni.

A motoros fűkasza elbánik a keményebb szárú gazokkal és a nagyobb területek megtisztításához is alkalmas. A hevedereknek köszönhetően, a motoros fűkasza kezelése praktikus és egyszerű.

Akár több órányi használat után sem érződik a súlya, az ergonomikus kialakítása miatt. Ezen kívül, a hevederekkel beállíthatjuk a motoros fűkaszát a testmagasságunkhoz. Az AL-KO modelleknek csökkentett kipufogógáz kibocsátásuk van, a környezettudatos kialakításnak köszönhetően. Olyan helyen is dolgozhatunk ezekkel a kerti eszközökkel, ahová a fűnyíró traktor nem fér be.