Könnyen kezelhető a fan coil termosztát

fan coil termosztát

A klímaváltozás olyan folyamat, amit bár lehet tagadni, de valójában mindenki érzi a saját bőrén. Az egyre inkább szélsőséges időjárási körülmények egyértelműen megmutatják, hogy valami nagyon nincs rendben. Ezekre a hatásokra tehát muszáj valamilyen módon felkészülni. Itt kaphat főszerepet a fan coil termosztát alkalmazása.

A vezérlőegység olyan készülékhez csatlakozik, ami képes a fűtés mellett, az igény szerinti hűtésre ugyanúgy. Az aktuális körülmények szerint növelhető vagy csökkenthető a helyiségek belső hőmérséklete. Voltaképpen egy ventilátorral ellátott radiátorról van szó, ami sűrűn bordázott felülettel rendelkezik. Ez növeli meg a hatékonyságát, valamint a fan coil termosztát gondoskodik róla, hogy a szelepek és a ventilátor a megfelelő módon működjenek.

A nagyméretű LCD kijelzőn jól láthatóak az értékek, továbbá a beálltás sem jelent majd problémát. Gyorsan elsajátítható a fan coil termosztát kezelésének módja. Automatikus és kézi vezérlésre ugyanúgy nyílik esély, aminek az átváltása csak egy mozdulat. Aknázza ki a modern kor vívmányainak magas szintű potenciálját az Evohome termékek segítésével!