Kollagénes krém bőrfeszesítő funkcióval

kollagénes krém

A felnőttkori bőrápolás olyan feladat, amit időben kell elkezdeni. Ebben a folyamatban a kollagénes krém egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magas hatékonysága, a biztonságossága és a viszonylag megfizethető költsége miatt, az azonos elven működő öregedésgátló termékekhez képest. Ezek a arckrémek kollagénen alapulnak, ami egy fiatalító peptideket tartalmazó fehérje.

Feladata, hogy hidratálja a bőrt, feszesebbé tegye azt és eltávolítsa a bőrön nyomot hagyó, életkorral összefüggő változások nagy részét. A kollagénes krém képes még a felesleges nedvesség nagymennyiségben történő elnyelésére is. A kollagén molekula a saját vízmennyiségének akár 30-szorosát is képes felszívni, ami pozitív hatással van a víz-lipid egyensúly fenntartására.

A Yamuna márka jelenleg az egyik legnépszerűbb az ilyen típusú kozmetikumok hazai gyártói között. A cég rendelkezik az összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal, a termékei pedig optimális ár-érték arányúak. A kollagénes krém különleges népszerűsége a hazai fogyasztók pozitív véleményeinek köszönhető.