Kolbász különlegességek egy helyen

Felkutatni a legfinomabb élelmiszereket nem egyszerű. Ha az igazi hazai ízek híve, akkor talán ismerősen hangzik a Tóalmási kolbász neve. A Tóalmási Húscsarnok különlegességei nem csak azért figyelemre méltóak, mert előállításuk során semmilyen adalékanyagot, ízfokozót nem használnak, hanem azért is, mert hihetetlen a választék.

A hagyományos sertés kolbászok mellett mintaboltjaikban szarvas, ló és szürkemarha kolbászokat is vásárolhat. A Tóalmási Húscsarnok KFT termékeit forgalmazó Húsbolt és Pecsenyés ritkaságszámba megy a hazai piacon, hiszen igazi, minőségi hústermékeket árulnak.

A Tóalmási termékek hagyományos kőfüstölőben, még mindig nagyapáink receptje szerint készülnek, ezért megéri kóstolót tartani belőlük. Valódi ízek és minőségi termékek várják az arra járókat. Hol talál ilyen üzleteket?

A honlapjukon megtalálja a teljes listát. Ha kíváncsi rá, hogy milyen az OMÉK 2015 különdíjas szarvas kolbász, milyen az igazi tüzes, vagy lókolbász, esetleg a szürkemarha, akkor látogasson el hozzájuk. Ezt kár lenne kihagyni ha szereti a finom ételeket. Ha Önnek fontos a minőség és a hazai termék, ne hagyja ki a Tóalmási Húsbolt és Pecsenyés áruit. A hungarikumok tisztelete és a gasztronómiai hagyományőrzés remek példái.