Kiváló eredményt biztosít a gyerek fogkefe

gyerek fogkefe

A kicsi gyermekek kifejezetten utálni szokták a fogmosással járó kellemetlen rutint. Nagyon szerencsés, ha már elérik azt a kort, amikor megértik maguktól, hogy ezzel saját maguknak tesznek jót, de még ilyenkor is hajlandóak néha elhanyagolni ezt a műveletet. A folyamatot megkönnyítheti és elviselhetővé tudja tenni a speciális gyerek fogkefe alkalmazása.

Az Emmi-dent Metallic és Professional 2.0 ultrahangos termékek olyan újdonságot nyújtanak, amivel a picik is könnyebben megbarátkoznak. Nincs mostantól fáradságos és idegesítő, gyakran kellemetlen érzést keltő dörzsölés, ugyanis a gyerek fogkefe mindezt mellőzve teszi a dolgát. Csak annyi a teendő, hogy felkerül rá a kimondottan erre a célra tervezett fogkrém és máris kezdetét veheti a művelet.

Gyengéden hozzáérintve a rágóeszközökhöz az ultrahang elvégzi a többit. A mikro rezgések révén sok apró buborék képződik, ami behatol a parányi résekbe és onnan minden lepedéket eltávolít. A gyerek fogkefe gondoskodik róla, hogy megszüntesse a kellemetlen szájszagot, megelőzze a gyulladásokat, fogkőképződést. Valóságos élmény lesz a használata.