Kiváló ár-érték arányú hangosítás és hangtechnika

Kitűnő hangosítás

Egy rendezvény megszervezésekor elengedhetetlen, hogy láthatóvá, hallhatóvá, érthetővé és látványossá tegye az eseményt. Ebben nyújt professzionális segítséget az Avadvice, ami már több mint 15 éve foglalkozik rendezvénytechnika bérlésével és értékesítésével.

Szolgáltatásaik között szerepel a stúdiótechnika, a fény és színpadtechnika, valamint a hangosítás és hangtechnika. A cég prémiumkategóriás L-acoustics moduláris hangtechnikával hangosít.

Kiváló ár-érték aránnyal dolgoznak, hiszen egy Soundvision nevezetű akusztikai tervező szoftver segítségével pontosan kiszámolják a terület vagy a terem méretéből a hangosítás decibel paramétereit. Vállalják hangtechnikai eszközök, komplett hangosítások bérbeadását, kültéri vagy beltéri helyszínen egyaránt.

Továbbá, segítséget nyújtanak a tervezésben illetve kivitelezésben. A kiváló minőségű hangosítás és hangtechnika elengedhetetlen egy komoly és színvonalas esemény lebonyolításához. Kérje ingyenes árajánlatukat még ma és biztosítsa velünk az rendezvénye sikerét!