Kifejezetten barátságos a SolarEdge rendszer ár

SolarEdge rendszer ár

Egyre gyakrabban kérdezik az emberek, hogy valóban megtérülő befektetés egy saját energiatermelő egység kiépítése? Néhány évtizeddel ezelőtt még a válasz nem lett volna ennyire egyértelmű, mint manapság. A technikai előrehaladás ugyanakkor teljesen új dolgokat hozott magával ezen a téren, aminek következtében a SolarEdge rendszer ár már sokkal elérhetőbbé vált. Természetesen a költségeket sok minden befolyásolja, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora kapacitásról van szó.

Egy körülbelül 11 000 forintos áramszámla esetén, a SolarEdge rendszer ár megközelítőleg 1,5 millió Forintra rúg. Ennek keretében, egy 3 kW teljesítményű rendszer kerül kiépítésre, ami több évtizeden keresztül látja el a feladatát. Ennek a márkának az előnye, hogy az inverter 12 év garanciát kap. Általában ez az átalakító az, ami a leghamarabb cserére szorul. Összességében a SolarEdge rendszer ár nagyon barátságos, tehát valóban megéri lecsapni arra. Szabaduljon meg végre a villanyszámláktól és vegye kezébe az otthona energiaigényének a kielégítését nagyon egyszerűen!

Közös munkára van lehetőség nemcsak magánszemélyekkel, hanem különböző szervezetekkel, oktatási intézményekkel, ahogyan történt ez a konzorciumi partnerünk esetében is. Az Óbudai Egyetem jóvoltából, valamint az EIT Urban Mobility 30 millió forintos támogatásával egy nemzetközi színtéren is újdonságnak számító elektromos autó töltőállomás létrehozására került sor 2020 legelején. A megvalósításban a konzorciumi partnerünk szolgáltatta a helyszínt és lelkes diákokat, akik azóta is folyamatosan nyomon követik a projekt alakulását.

Az adatgyűjtés ugyanis megállás nélkül zajlik és az kerül megfigyelésre, hogy az energiatárolást végző, amúgy már eredeti céljuk tekintetében leselejtezett akkumulátorok milyen hatásfokkal viselik az új feladatukat. A remények szerint több évtizedig képesek tárhelyként működni. A konzorciumi partnerünk nagyon alapos munkát végez, aminek keretében az érintett cégek is részesülnek a kutatási eredményekből. A jövő, amiben tiszta energiák kerülnek alkalmazásra a közlekedés színterén, szépen lassan elkezdődik és új távaltok nyílnak meg.