Kiemelkedő teljesítményű AL-KO szivattyú

AL-KO szivattyú

Olyan településeken, ahol nincs megoldva a szennyvízelvezetés, a háztulajdonosok szivattyú segítségével rendezik ezt a problémát. Kiváló megoldás az AL-KO szivattyú erre a célra, amit Ön is megvásárolhat a parasztplaza.hu webáruház gazdag termékkínálatából.

Extrém igényekhez jó választás a felhozatalban helyet kapott DRAIN 20000 HD Prémium merülő AL-KO szivattyú, mert ez nemcsak szennyvízhez, hanem erősen szennyezett víz szivattyúzásához is ideális, 38 mm maximális szemcseméretig. Nagyteljesítményű gépezetről beszélünk, ami biztosan nem hagyja cserben a tulajdonosát.

Hosszú élettartamot biztosít a rozsdamentes nemesacél szivattyúház, de kopásálló Vortex járókerékkel szintén el van látva. Úszókapcsoló található rajta az automatikus be- és kikapcsoláshoz. Erős motorral van felszerelve ez az AL-KO szivattyú, a túlterhelés elleni védelem érdekében a gyártók ellátták beépített hőkapcsolóval is. Ezen kívül a webshop kínálata számtalan AL-KO szivattyú típust foglal magába, ezek között biztosan ott van az Önnek leginkább megfelelő modell is.