Kiadó irodaházak a 11. kerületben: ezeket már láttad?

XI. kerületi irodaházak

A költözést fontolgató cégvezetők érthetően a lehető legjobb helyet szeretnék megtalálni a vállalatnak. Igazán megérnek egy pillantást ezek XI. kerületi irodaházak. Temérdek előnyt tartogat ez a negyed. Természetesen a végső döntés meghozása előtt fontos figyelembe venni az előnyöket és hátrányokat is.

Mivel minden vállalatnak egyedi igényei vannak, ezért szükséges azokat minél hamarabb tisztázni. Ugye az üzleti világban nem csupán a megbízhatóság, a precizitás és a szakértelem a lényeg, hanem a megfelelő lokáció is. Több oldalról tanácsos ezt megközelíteni. Ugye először is ott van az a tény, hogy az adott vállalatról kialakított kép nagymértékben függ attól, hogy hol is található.

A szakemberek véleménye szerint, a magyar fővárosban a pénzügyileg és gazdaságilag frekventált területek az ideálisak. A döntéshozatalt befolyásolja a cégközönség is. Lehet, hogy a 21. században már nagyon sok minden online történik és ez nem bír akkora jelentőséggel, de még mindig számos olyan cég van, amelyik az offline ügyintézést nem hagyhatja ki.

Végezetül pedig a vállalat szolgáltatásait és termékeit is szükséges kielemezni. Egységes szabályozás vonatkozik arra, hogy az egyes irodaházak színvonalának besorolása milyen tényezők alapján történik. Ha már a legfőbb feltételekről esett szó, Budapesten sok cégnek fontos a 24 órás bejutási lehetőség, akárcsak a korszerű fűtő-, hűtőrendszer, valamint a szellőztetésről való megfelelő gondoskodás, ami nem feltétlen ablakokon keresztül kell történjen.

Nagyobb vállalatoknál egyáltalán nem elhanyagolható tényező a parkoló megléte és mérete sem. Természetesen a burkolás, a világítás és a hangszigetelés tekintetében is követelményeket támaszt a szabályozás, vagyis magas kopásállósággal rendelkező, nem éghető padlóburkolat, szőnyegpadló javasolt, és mind a falaknak, mind az álmennyezetnek hangszigeteltnek kell lennie.

A vállalat, amelyik gyakran fogad ügyfeleket, potenciális klienseket és befektetőket, egy olyan iroda mellett kell döntsön, amelyiknek minden igényt kielégítő konferencia- és tárgyalótermei vannak. A két helyiség a cég imázsát és presztizsét tekintve mindig lényeges.