Kazein fehérje katabolizmus megelőzésére

Kazein fehérje

A szervezet fehérjeellátásáról mindig gondoskodni kell, főleg abban az esetben, ha az izomtömeg növelése jelenti a célt. Akár egész éjszaka is képes gondoskodni a kazein fehérje arról, hogy a szervezetünk el legyen látva ezzel a fontos anyaggal.

A 700 grammos kivitelezésben a nutriversum.com webáruházból beszerezhető kazein fehérje ideális választás, mert ezt a tejfehérje koncentrátum, micelláris kazein, valamint kalcium kazeinát alkotja. Ezek az összetevők 12 órán keresztül is képesek megvédeni a szervezetet a katabolizmustól. A normál csontozat karbantartásához is szükség van a fehérjékre. A prémiumminőségű termék aszpartámtól mentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, illetve lassú felszívódású. Igazán praktikus, könnyen visszazárható kiszerelésben vehető meg.

Azoknak a személyeknek ajánlott még a kazein fehérje fogyasztása, persze a sportolókon kívül, akiknek extra fehérjebevitelre van szükségük és akiknek fontos a folyamatos anabolikus állapot. Tanácsos 30 perccel lefekvés előtt elfogyasztani egy adagot.