Katicabogár és Fekete Macska játékok képében

Katicabogár és Fekete Macska

A gyermekek imádják az olyan játékokat, amelyek a kedvenc mesehőseiket ábrázolják. Sőt, nemcsak a szereplőket megtestesítő babákkal, bábukkal és figurákkal játszanak szívesen, hanem gyakorlatilag bármiért képesek rajongani, amin rajta van a hősök teljes alakos vagy akár csak az arcképe.

Amennyiben az Ön kislánya vagy kisfia, többek között Katicabogár és Fekete Macska kalandjait kíséri rendszeresen figyelemmel, illetve már kismilliószor látta a sorozat első két évadának részeit, akkor a jatekwebshop.eu kínálata nagy örömmel szolgálhat mindkettőjüknek.

A kicsi egészen biztosan odáig lesz bármelyik Katicabogár és Fekete Macska figuráért, de az őket ábrázoló hangszerek, táskák, pénztárcák, homokozó szettek, frizbik, naplók, írószerek, kulacsok, karórák, ékszerek és esernyők bármelyike is biztosan sikert arat nála.

Ön pedig fürdőzhet a gyermeke örömében, ami minden szülőnek a legnagyobb ajándék a világon. Ha innen beszerez néhány Katicabogár és Fekete Macska terméket, akkor biztos lehet benne, hogy azok le fogják foglalni a lurkót egész nyáron és egy kicsit könnyebb lesz kivárni az új évad kezdetét.

Ugyanis magyarul csak ősszel fogják sugározni a Katicabogár és Fekete Macska legfrissebb történéseit, ami egy gyerkőcnek elég hosszú idő. De, ha a rendelkezésükre áll néhány játék, illetve használati eszköz, amivel felidézhetik legalább a régi eseményeket, akkor könnyebben el fog telni az a pár hónap.

Persze így sem lehet megúszni, hogy még jó néhányszor meg kelljen néznie az egész családnak az előző részeket, de a Katicabogár és Fekete Macska termékeknek hála, talán picit le lehet csökkenteni a rajzfilmek nézésével töltött időt. Nyáron, amikor nincs ovi és iskola, egyébként is többször jut eszükbe a nebulóknak, hogy leüljenek a TV elé, így jó ha van néhány olyan játékszer és kreatív eszköz, ami leköti őket.

Márpedig a kedvenceket ábrázoló holmik tudnak a legtöbb ideig érdekes elfoglaltságot nyújtani számukra, tehát egy Katicabogár és Fekete Macska rajongónak egyértelműen ezen szereplőkben kell gondolkodni, amikor játékot választ.