Inverteres klíma, a jelen légkondicionálója

Az őskorból maradt légkondicionáló cserbenhagyta, amikor a legmelegebb volt és hasznavehetetlen kacattá nőtte ki magát, így csak foglalja a falon a helyet? Ne tétovázzon, hanem cserélje ki inverteres klíma berendezésre. A jelenlegi légkondicionálás megoldással nemcsak hűt, mert ha szükséges, akkor fűt is olyan hatásfokkal, hogy a régi gázkazánt messzire lekörözi.

Nem kell félni, hogy az elektromos hálózat nem bírja, mert az inverteres klíma nem kapcsol folyton ki meg be, hanem fokozatosan emeli vagy csökkenti a teljesítményt, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet, nem terhelve a hálózat bíróképességét.

Szinte észre sem fogja venni, hogy a szobában van, mivel elegáns, modern kivitelezés jellemzi, inkább egy modern bútorra hasonlítanak. Ugyanakkor annyira zajtalan a működésük, hogy azt sem tudja, hogy létezik, csak érzi, hogy a szobában kellemes, megfelelő páratartalmú időjárás van.

Speciális szűrőszerkezetük tisztán, higiénikusan tartják a levegőt. Nem baj az sem, ha gyakran megszakad az energiaszolgáltatást, az inverteres klíma automatikusan bekapcsol és vigyázz arra, hogy hosszú évekig használható legyen. Akár tíz év garanciát is vállalnak a gyártók.