Igazán megér egy pillantást ez a budapesti fodrászat

budapesti fodrászat

A különleges, a kivételes, a normálistól eltérő, a szokatlan mindig is vonzotta az embereket. Talán a kíváncsisággal vegyült félelem miatt megnövekedett adrenalin szint hiányzik minden embernek, ezért is keresik sokan az újat, az eddig még nem tapasztaltat. Nemrégiben szokatlanul új, mondhatni a mostaniaktól jóval eltérő borbély szalon jelent meg Budapesten. Az biztos, hogy ilyet nem lehet minden nap látni. Miben különbözik ez a főváros több száz fodrászatától, illetve borbély szalonjától? Több mindenben is. Már maga a kialakítás is olyan, mind kívül, mind belül, amin megakad az ember szeme.

A cégtáblán és a barber shop bejárat felőli hatalmas ablaküvegén nagy, régi típusú betűkkel van feltüntetve a szalon neve. Pont olyannal, mint amit a múlt évezred utolsó évszázadának kezdetén használtak cégnevek feltüntetésére. Belépve pedig, a mostanihoz képest, egy egészen más világ fogad majd, hiszen minden berendezési kellék a gengszterek, azaz az szesztilalom idején ténykedő maffiózók világát idézi.

Chicago legnagyobb bűnszervezete vezérének a képe ott lóg a falon, és jelzi, hogy maga a hely ki előtt hódol. Persze sok más kép mellett ott van a gengszterek kedvenc golyószórója, amit a Thompson névvel illettek. Nyugi, nem ezzel fogják belőni a séródat! A korabeli hangulatot idéző székek sem azért kerültek oda, hogy ebben kínozzák az „ügyfeleket”. Meg a whiskyt sem azért kínálgatják, hogy megeredjen a nyelved. A felsoroltak csak dekorációs céllal kerültek ide, viszont az itteni fiúk munkaeszközei egyáltalán nem. Azok bizony azért vannak ott, hogy minden rendetlenkedőt a helyére rakjanak.

Nyugi, még mindig nem rólad van szó, csupán a hajadról meg a szakálladról. Bár, azért érdekelne, hogy miért is ijedezel ennyire, amikor a rendetlenkedőkről volt szó??? Nos, ha kedved van minderről bizalmasan beszélni, akkor egy pohár whisky vagy sör mellett, ezt is megteheted. Mindaz, ami itt elhangzik és történik, azt itt is marad. Egyedül csak Te távozol, de már más emberként. Előbb viszont foglalj időpontot a barber shop online felületén!