Időt spórolna? Érdemes kipróbálni ezt a kötelező biztosítás kalkulátort

Biztoshely kötelező biztosítás kalkulátora

Magyarországon törvény szabályozza a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot, amivel minden közúti forgalomba beíratott járműnek rendelkeznie kell. Nyilvánvaló, hogy az autótulajdonosok keresik a legolcsóbb megoldást, ezért több biztosító ajánlatát igyekeznek összehasonlítani, viszont ez időigényes feladat. Sokaknak segített már a Biztoshely kötelező biztosítás kalkulátora. Érdemes igénybe venni, mert így pár perc alatt meg lehet tudni, hogy hol kell a legkevesebb pénzt fizetni a kötelező gépjármű felelősségbiztosításért.

A díjszámító rendszer 11 biztosítói ajánlatot hasonlít össze, amelyeket ár szerinti sorba is rendezi. Semmi mást nem kell tenni, csak megadni a pontos válaszokat a feltett kérdésekre. A biztoshely.hu weboldalon tehát könnyen és gyorsan át lehet nézni az összes ajánlatot, aminek köszönhetően a legolcsóbb kötelező biztosítást köthetjük meg. Ennek érdekében ki sem kell lépnünk a portálról, mert a szerződést itt is meg lehet kötni, árgaranciával és ingyenes, szakember által végzett ügyintézéssel.

A Biztoshely kényelmes és gyors megoldást kínál, ráadásul több mint 100 különböző kedvezményben részesülhetnek az ügyfelek. 10 perc alatt több 10 000 Ft is megspórolható, ami mindenkinek sokat számít. A kötelező biztosítás kalkulátor használata pedig külön előny, amit nem szabad kihagyni. Ezzel ugyanis a legkedvezőbb ajánlatot választhatjuk ki. Ez a biztosítási módozat minden esetben a közlekedés alkalmával másnak okozott károkat téríti meg.

Személyi sérülés esetén, káreseményenként 6 070 000, dologi károknál pedig 1 220 000 euróig fizet. A Biztoshely szakértőinek a segítségére számíthatunk úgy biztosításkötés, mint váltás esetén. A csapat rendkívül rugalmas és hatékony. Amennyiben szükséges, akkor a kárrendezésben is a segítségüket nyújtják. Szerencsés esetben nem lesz rá szükség, hiszen odafigyeléssel és óvatossággal mindannyian erre törekszünk. A kötelező biztosítás mégis nyújt egyfajta biztonságot, mert soha nem tudjuk, hogy mi történik, amikor beülünk az autóba.