Hűtő szállítás profi segítséggel

hűtő szállítás

Gyakran előfordul, hogy egy nagyobb méretű háztartási gépet kell elszállítanunk egyik lakásból a másikba és bizony ilyenkor akadályba ütközünk.

Például a hűtő szállítás sem egyszerű feladat, ugyanis megfelelő jármű és erős fizikumú személyek kellenek a folyamathoz. Nem mindenki képes ezt megoldani és ekkor szoktak az emberek fuvarozóhoz fordulni.

A tutiteher.hu honlapon megismerhető vállalkozás segítségével megoldhatóvá válik a hűtő szállítás, méghozzá igazán kedvező körülmények között. A tehertaxi szolgáltatás egy-két tételre vonatkozik, de már például komplett szekrénysorra nem.

Budapest területén, a pesti oldalon fix 10 000 Ft, míg Budán, Pestről Budára vagy Budáról Pestre a fizetendő összeg már 12 000 Ft. Ebben az esetben csak az autó és a sofőr áll rendelkezésre, aki kizárólag a platón pakol, valamint segít a fel- és a lerakodásban. Ha plusz rakodó ember szükséges, telefonos egyeztetés alapján az is megoldható. Tehát hűtő szállítás esetén tökéletes választás lehet a Tutiteher vállalkozás.