Hogyan lehet megfelelni egy 2019-es EU pályázat követelményeinek?

uniós pályázat

legtöbb uniós pályázat komplex szempontrendszerrel rendelkezik. A sikeres pályázat elkészítéséhez a teljes, komplex követelményrendszert ismerni kell, hiszen csak akkor járhatunk sikerrel. A pályázatíró cégekre ma Magyarországon nagyon nagy szükség van, hiszen napi szinten számtalan pályázatot írnak ki, amelyeknek a feltételrendszere rendszerint teljesen eltérő. Ezeket folyamatosan nyomon követni egy teljes embert kíván. A vállalkozások vezetőinek erre sajnos nincsen elegendő idejük, de még egy alkalmazottat is csak ezért fizetni, lehetetlenség. Az EU és a magyar állam is támogatja a vállalkozásokat, így a pályázatokat folyamatosan egész évben írják ki.

A Forráscentrum az összes hazai, valamint EU-s pályázatot igény szerint képes felkutatni és ezt teljesen díjmentesen végzi ügyfeleinek. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a weboldalon és máris nyilvántartásba veszik a vállalkozást. A hírleveleket a különféle pályázatokkal havi szinten küldik meg minden regisztrálónak és ezek közül bátran lehet válogatni a vállalkozás igényei szerint. Beruházási tervek és elképzelések, a célok és a naprakész információk ismeretében már sokkal egyszerűbb kiválasztani a megfelelő pályázatot.

A Forráscentrum munkatársai ügyfélszemléletűek így bármilyen kérdés is merüljön fel bennünk kérdezzünk bátran. Mindenben a segítségünkre lesznek. Amennyiben a hírlevélben látott lehetőség valamennyire már illeszkedik a vállalkozás beruházásaihoz úgy érdemes egy találkozót egyeztetni, hiszen a szakemberek pontosan azért vannak, hogy ezt segítsenek véghezvinni. A személyes konzultáció ebben az esetben elengedhetetlen lesz, hiszen csak így tudják majd a szakemberek a személyre, vállalkozásra szabott ajánlatot elkészíteni a pályázatírással kapcsolatban. Nagyon jó hír minden érdeklődőnek, hogy a cég szakértői nem csak a pályázatok kiválasztásában és elkészítésében tudnak segíteni, hanem a projekt megvalósulása alatt is szívesen segítenek. Támogatási szerződések megkötése, pénzügyi elszámolások elkészítése, beszámolók elkészítése és folyamatos monitoring esetén is az ügyfelek rendelkezésére állnak. A Forráscentrum honlapján érdemes alaposan átolvasni a pályázatokkal kapcsolatos információkat. Nagyon sok hasznos dolgot találunk a weboldalon, amelyek segíthetik a közös gondolkodást.