Hivatalos fordítás már 24 órán belül

Az Alfaglossza csapata rengeteg nyelvre történő fordítással foglalkozik. Hivatalos dokumentumok és egyéb szövegek lefordítása sem jelent gondot számukra. Hivatalos fordítás igénylése során, figyelembe kell venni, hogy a cég rendelkezzen akkreditációval, hiszen csak úgy fogadják el egyes dokumentumok fordítását.

A cég vállalja 24 órán belüli fordítását egyes típusú dokumentumoknak. Ezek a következőek: érettségi bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány, diploma és annak mellékletei, erkölcsi bizonyítvány, OKJ bizonyítvány, születési anyakönyv, házassági anyakönyv, jogosítvány és személyi igazolvány.

Ezek lefordítása rendkívül fontos, főleg ha külföldön keresünk munkát vagy kitelepedünk. Az online oldal előnye, hogy mellékletként is elküldik a hivatalos fordításokat, valamint postázzak is az eredeti dokumentumokat. Hivatalos fordítás esetében, érdemes egy jó szakértői csapatot felkérni az elvégzésre. Egy ilyen dokumentum lefordításához sok tapasztalat és kiváló szakmai nyelvtudás szükséges. Az alfaglossza mindkét kritériumnak megfelel.