Hímzőgéppel tartós a munkaruha logózás

Munkaruha logózás kedvező áron

Életünk jelentős részét a munkahelyünkön töltjük. A legtöbb cég már megköveteli az uniformisnak számító felsőruházatot, ami színében és anyagában azonos szokott lenni.

De ha már nap mint nap ezeket a pólókat kell viselni, elvárható, hogy tartós maradjon. A Cégespóló honlapján található kerek és V nyakú, valamint galléros pólók annyira tartósak, hogy még a munkaruha logózás során sem sérülnek. Több méretből lehet rendelni, a kívánt színekben, az anyagok összetétele pedig biztosítja, hogy a többszöri mosás után sem nyúlik meg, nem fakul ki.

A hímző géppel történő munkaruha logózás lehetőség arra, hogy a vállalat arculatához lehessen igazítani az egyenruhákat, egyedivé téve azokat. Rendelje meg a kiválasztott pólókkal együtt a logóhímzést és jutányos áron tudhatja magáénak a végterméket!

A munkaruha logózás mellett, törölközőket, asztalterítőket és kötényeket is szívesen egyedivé teszünk, így éttermeknek, hoteleknek is megfelelő minőségű kiegészítőket tudunk biztosítani. Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen árajánlatot!