Hasznos rögzítő egység a facsavar

facsavar

Vannak olyan feladatok, amelyek ellátása nem mindig egyszerű feladat. Szerencsére, a technológia előrehaladásával már nem igazán állnak fenn olyan kihívások, amikre ne létezne hatásos megoldás, valamilyen szerszám formájában. A rögzítési eljárások során, a facsavar bevetése jóformán kihagyhatatlan lépésnek számit.

Természetesen, az elnevezése nem véletlen, ezért többnyire a különféle fából készült elemek összefogatására felel meg. Ennél fogva, a bútorok készítésében jelentős szereppel bír. Olyan fém kiegészítők, mint a zsanérok, pántok, csappantyúk, akasztók egyszerűen felhelyezhetőek a facsavar segítségével. Persze nem mindegy, hogy milyen méretű az adott elem.

A fej szélessége dönti el, hogy mennyire stabil tartásra képes. A elemek lyukátmérőjének függvényében kell kiválasztani a facsavart. Alapvetően 100 db-os kiszerelésekben érhetőek el. A Blum „D” fejű csavar acélból készül, cink bevonattal, ami az élettartamot hivatott kitolni. A butorkellek.eu több is megtudható erről az egyszerű, de annál fontosabb termékről, amiből jó, ha van mindig kéznél néhány.