Halálos iramban 7 a csúcson

A megállíthatatlan akciósorozat utolsó része 2015-ben jelent meg. Habár a főszereplők egyike, Paul Walker meghalt a film befejezése előtt, a Halálos iramban 7 mégis elkészült. A technika itt is segített, a színész animációval szerepelhet benne.

Ugyanaz az imádnivaló hősgárda van jelen, turbó temperamentum meg pörgős humor jellemzi, amit az előző részeknél megszokhattunk. Ugyanolyan halálosan látványos, hiszen vannak benne verekedések, robbanások, ugratások, miniszoknyás versenyindító csajok és minden jelenetnek legendás jellege van, ugyanakkor a család fogalma is felmerül benne.

Miután végeztek az ellenféllel és bandájával, Dominic, Brian és a csapat visszatérhet az Egyesült Államokba, hogy újra normális életet éljenek. De az ellenfél bátyja a nyomukban van és bosszút esküszik öccse halála miatt.

A Halálos iramban 7 többnyire pozitív értékeléseket kapott a kritikusoktól és bizonyára egy valódi klasszikusnak számít majd az akciófilmek rajongói között. Paul Walkernek ez a széria az életműve és a film egy érzelmes montázzsal zárul, amit az emlékének ajánlottak.