Hajhullás, kopaszodás és az egyetlen megbízható megoldás

Forrás: himgeurope.com

A hajhullás és a kopaszodás sokkal több embert érint, mint gondolnánk. A férfiak közel kétharmada, a nőknek pedig több mint 10 százaléka küzd a kopaszodássalnap mint nap. Ugyanakkor a hajhullást a legtöbb ember élete során legalább egyszer megtapasztalja.Sajnos sok esetben a hajszálak elvesztése az önbizalom elvesztésével is járhat, ami rendkívül rossz hatással lehet mind a magánéletre, mind a karrierre.

Mikor valaki azt veszi észre, hogy egyre több hajszála marad a fésűben, egyre több hullik a mosdókagylóba, a padlóra, vagy már hajhiányos területeket is észlel fejbőrén, nem ritka, hogy az illető megijed, és elkezdi kétségbeesetten keresni a megoldást a kopaszodásra. Gyakran az internet az első, amihez ilyenkor legtöbben fordulnak, hogy megleljék a megoldást vagy segítséget tudjanak kérni hajhullásuk kezelésében, azonban ez nem mindig célravezető. Sajnos rengeteg weboldal kínál különböző készítményeket pl. samponokat, olajokat, melyek a legtöbb esetben nem oldják meg a kopaszodást, nem vetnek véget a hajhullásnak. Ezek a termékek legjobb esetben is csak ideig-óráig hatnak, ezután pedig a hajszálak ismét elkezdenek hullani és a hajhiányos területek tovább növekednek.

Ma az egyetlen biztos és tartós eredményt hozó megoldás a kopaszodás és hajhullás ellen a hajbeültetés. Ez a beavatkozás véglegesen megszünteti a kopaszodást, ezzel együtt pedig az elveszett önbizalom is nyomban helyreáll. A hajbeültetés során a páciens saját, megmaradt hajszálait ültetjük át a hajhiányos területekre valamelyik hajbeültetési módszerrel. A hajbeültetés költsége nagyban függ a kiválasztott módszertől. A hajbeültetési árakról weboldalainkon tájékozódhat.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com