Gyorsan gyógyuló fog implantátum

Mosoly akár 72 óra alatt

Szinte hihetetlen, de az orvostudomány jelenlegi állása szerint még az olyan fogsor helyreállítása is lehetséges, amit szakavatott szemek teljesen lehetetlennek tartanak. Amennyiben a csontszövet sűrűsége megfelelő, a fog implantátum lehetővé teszi a teljes fogsor pótlását is.

A fog implantátum ugyanis közvetlenül a csonthoz rögzíthető. Sok olyan súlyos betegség létezik sajnos, aminek a kezelése a fogakra kellemetlen mellékhatást gyakorol. Ettől azok teljesen elromlanak vagy kihullnak.

Ebben az esetben az emberek közel sincsenek olyan szerencsés helyzetben a cápákkal, akik néhány nap alatt képesek pótolni az elveszített fogaikat. Viszont a megfelelő fogászati klinika megfelelő segítség lesz a tökéletes mosoly kialakításához. A fog implantátum beépítésével kapcsolatban, további részletek találhatóak a dentelcenterkelemen.hu weboldalon.

A konzultációt követően, a páciens akár 72 óra elteltével visszanyerheti az önbizalmát, amit sajnálatos módon a fogaival együtt veszített el. Nem érdemes habozni, mivel a várakozás csak bonyolíthatja a fog implantátum beültetését.