Gurulós állványok az innováció jegyében

gurulós állványok

Ha szétnézünk a szűkebb és a tágabb környezetünkben, a különböző építési területeken, számtalan állványozási módszert láthatunk. Kisebb belmagasságú területen leggyakrabban a létrát használják, de nagyobb kivitelezéseknél találkozunk régi típusú, statikus, nehezen mozgatható állványokkal is.

Ezzel szemben, az általunk kínált innovatív és modern gurulós állványok már egy fejlettebb és lényegesen biztonságosabb formáját biztosítják az állványozásnak. Minden olyan területen használható, kül- és beltéren egyaránt, ahol egyenletes és sík terepviszonyok között történik a munkavégzés.

További nagy előnyük, hogy könnyen szállíthatóak, szerszámok nélkül összeszerelhetőek és mindig pontosan az adott terület körülményeihez adaptálhatóak. Mindezek mellett, a biztonságos munkavégzés érdekében, szükség esetén kitámasztások és ellensúlyok használatára is lehetőség van.

A gurulós állványok magassága könnyen szabályozható, a görgők segítségével pedig bármikor könnyen mozgatható, így rugalmas megoldási lehetőség minden építési vállalkozónak.