Glitter az elegáns csillogáshoz

glitter

A csillogó, fényes ruhadarabok mostanság is nagyon divatosak. Tévhit az, hogy ilyen kelméket csak készen lehet beszerezni, mivel a glitter használatával akár mi is elkészíthetjük magunknak. A sapkák, kardigánok, pulóverek és téli kötött ruhák még egyedibbek és modernebbek, ha van rajtuk egy kis csillogás. Természetesen nem kell az egész ruhadarab fényes szálból készüljön, azonban itt-ott megcsillanhat egy-egy rész.

Az egyedi, kellemesen csillogó kötött és horgolt termékeket olcsón és könnyen megalkothatjuk saját magunk is. A glitter igen könnyen alkalmazható szál. Szinte bármilyen fonallal összefogható, hogy a készülő darabnak fényes, csillogó hatást kölcsönözzön. Nem vált ki kellemetlen érzést, mert egyáltalán nem szúr.

Egy felnőtt felsőruházat elkészítéséhez ráadásul csupán 1-2 spulni glitter fonal is elegendő. Megéri kipróbálni, hiszen ezzel valóban egyedi alkotások kerülhetnek ki a kezeink közül. A nordfonal.hu webáruházban arany és ezüst színekben találhatóak meg, amelyek minden színhez tökéletesen illenek.