Fúrógépek hatalmas kínálata

Fúrógép

Túlzás nélkül állítható, hogy ez a szerszámgép minden háztartásban hasznosnak bizonyul. Persze, nem mindegy, hogy milyen fúrógép kerül a kosárba, hiszen manapság már nagyon sokféle modell közül választhatunk. Hogyha főként faanyaggal dolgozunk, akkor felesleges ütvefúrót vagy fúrókalapácsot beszereznünk. De, ha mi magunk szeretnénk elvégezni néhány felújítási munkálatot, akkor nem árt egy olyan fúrógépet választani, amivel már a betonfalba is készíthetünk furatokat.

Erre a célra mindenképp egy fúrókalapácsot válasszunk, mivel egy egyszerű fúrógép a mechanikájából kifolyólag nem lesz képes megbirkózni a beton keménységével. Minél nagyobb a teljesítmény, annál nagyobb az adott eszköz súlya. Egy több mint 5 kg-os masinával már egész komoly feladatokat is el lehet végezni. Az ilyen méretes fúrógépek már SDS Max befogatással rendelkeznek, ami sokban eltér a hagyományostól, amit kulcs segítségével lehet beszorítani és kinyitni. Bár már igen elterjedtnek számítanak a duplahüvelyű gyorstokmányok is, amikhez nem szükséges szerszámot használni.

A Hitachival nem lehet bakot lőni

A magas ár többnyire jól jelzi az adott termékek minőségét is, és nincs ez másként a szerszámgépek kategóriájában sem. A Hitachi mérnökei fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy minél időtállóbb és ugyanakkor hatékonyabb eszközöket tervezzenek. Fontos kiemelni azt az előnyt, hogy a Hitachi termékei nagyon alacsony szervizigénnyel rendelkeznek. A legtöbb új modell esetében már a szénkefecserével sem kell foglalkozni, ugyanis ezek kefe nélküli kivitelben készülnek.

A Hitachi sarokcsiszolók, ütvecsavarozók, láncfűrészek egytől egyig magas minőséget képviselnek, amikhez mégis jutányos áron hozzájuthatunk, ha most a szerszamgepwebshop.hu kínálatából rendelünk. Számos akció várja az érdeklődőket, akik ezáltal kitűnő fúrókalapácsokat rendelhetnek baráti áron. A gyártó akkus gépeit sem szabad figyelmen kívül hagyni, ugyanis ezek bárhol bevethetők, hiszen a használatukhoz nincs szükség fix áramforrásra. A Hitachi minden tekintetben remek választásnak minősül.