Foglalkozáshoz mérten választható védősisak

védősisak

Mielőtt jelentős lendülettel és munkakedvtől vezérelve nekilátnánk egy feladat elvégzésének, nézzük meg, hogy mennyire veszélyes számunkra! Érdemes minden eshetőségre felkészülni a védősisak felhelyezésével. Ezzel a kivételes termékkel nagyban lecsökkenthetjük a kockázatát a későbbi beleseteknek.

A fejünk mindig is a kiemelten sérülékeny kategóriába volt sorolható, így ha csekély esély is felmerül arra, hogy esetleg valamilyen keményebb tárgy a fejünkre esik, jobb nem kockáztatni. A legtöbb esetben a szabványok is előírják a hordási kötelezettséget. Ami pedig a védősisak megvásárlását illeti, azt már elvégezhetjük mi magunk is, csak figyeljünk a szabványokra!

Egy építési területen dolgozó személy gyakran más kialakítást kell magára öltsön, mint az, aki a villanyszeléssel foglalkozik. Az alpinista védősisak szintén sajátos kiképzéssel rendelkezik. Az Alpinworker WR sisak több színben elérhető. A hatpontos textil heveder kényelmes és stabil rögzítést tesz lehetővé, de még a szellőzés is biztosított rajta. A kedvező ár pedig garantált.