Fogkő eltávolítás – Árak és egyéb hasznos tudnivalók

Fogkő eltávolítás

A fogkő nem más, mint egy kemény, elmeszesedett lepedékréteg, a fogak látható és ínyszél alatti felszínén, aminek jelenléte fokozza a fogszuvasodás megjelenésének esélyét, valamint az íny és fogágybetegségek kialakulását, ezért célszerű eltávolíttatni. Az frdental.hu linkre kattintva könnyen tájékozódhatsz arról, hogy milyen árakra számíthatsz fogkő eltávolítás esetén. Elöljáróban kijelenthető, hogy a FR Dental fogászaton a fogkő eltávolítás ára 20 000 Ft alatt van.

Professzionális AIRFLOW technológiával végzik a szakemberek ezt a kezelést, teljes mértékben fájdalommentesen. Rutin eljárásról van szó, bár különbözhetnek az egyes esetek. Egyeseknél a folyamat 15 percnél több időt sem vesz igénybe, másoknál viszont az is megtörténhet, hogy egyetlen ülésben nem végezhető el. Az AIRFLOW technológiának köszönhetően gyengéden, de mégis hatásosan tisztíthatóak a fogak, egyúttal fehérítik is azokat az orvosok, mivel a készülékkel nagy nyomáson szódabikarbónát, vizet és levegőt fújnak az érintett rágószervekre.

A szódabikarbóna a fogak teljes felületéről eltávolítja a szennyeződéseket és az elszíneződést. Tisztább, fehér és természetes fényű fogsor lesz az eljárás eredménye. A kezelés dohányzóknak, kávét, teát fogyasztóknak ajánlott, de azok is igénybe vehetik, akik hajlamosak fogkövesedésre vagy ínygyulladásban szenvednek. Azonnali hatás érhető el ezzel az eljárással, hiszen a fogak világosabbakká és csillogóbbakká válnak.

Az eredmény hosszantartó, mert a simára polírozott felszínen sokkal nehezebben tapad meg a lepedék. A rendszeres fogkő eltávolítással több fogbetegség kialakulása akadályozható meg, ezáltal minél tovább meg tudjuk tartani az eredeti rágószerveinket. Tehát a fogkő eltávolítás árának megfizetése kitűnő befektetésnek minősül, egyrészt azért, mert egészségesen tarthatod a fogaidat, megspórolod a költséges fogorvosi kezelések díjait és a fájdalmat, ráadásul az esztétikai megjelenés is tökéletes lesz. Fontold meg ezt a kezelést, ami számtalan előnnyel ajándékoz meg!