Férfias jellegű galléros póló

galléros póló

Igazán férfias kinézetet biztosítanak a különféle pólók, amelyek nemcsak a szabadidőben nyújtanak komfortos viseletet, hanem a munkahelyeken is. A legtöbb munkahelyen helytálló ruhadarab a galléros póló, mert laza és egyben elegáns is, tehát megfelel a kívánalmaknak.

A sportos viselet része lehet a teniszpóló, viszont elegánsabb vonalat képviselhet a gombos változat. Hosszú és rövid ujjú galléros pólók közül választhatnak azok, akik felkeresik a cegespolo.eu webáruházat. A kínálatban szereplő Adler, Fruit of the Loom piké galléros póló ingeket kiválóan lehet hímezni, úgyhogy egyszerűen és gyorsan rájuk kerülhet a vállalkozás emblémája.

Remek reklámfelület ez, ráadásul mozgó, így rengetegen láthatják és ismerhetik meg az Ön cégének nevét. Ily módon erősítheti az egységes megjelenést, a vásárlók és a kliensek is nagyobb bizalommal fordulnak majd a termékei vagy szolgáltatásai felé. A vállalat arculatának megteremtésében segítenek a fent említett cég kiváló munkatársai abban az esetben, ha innen vásárolja meg a szükséges mennyiségű galléros pólókat.

Hogyan? Rendkívül kedvező feltételek mellett, mert ha megrendeli a galléros póló felületére a logózását, hímzését is, akkor a termékek árából 3% engedményt fog kapni. Így nézve, nem sok az a 3%, azonban nagyobb tétel esetében bizony összegyűlik egy jó kis összeg, amit megtakaríthat vagy más szükséges dolgok megvételére fordíthat.

A galléros póló alapanyagáról még nem is beszéltünk! Ez 100%-ban pamut, ami a leginkább megfelel a bőrnek. Azt, hogy a galléros póló melyik részére ajánlatosabb elhelyezni az emblémát, a honlapról tudhatja meg.