Férfi pizsamák rengeteg fazonban

férfi pizsamák

A férfiak talán még kevésbé készek a kompromisszumokra, amikor a hálóruházatról van szó. A férfi pizsamák csak roppant kényelmesek és kellemes anyagúak lehetnek, ellenkező esetben a teremtés koronái nem hajlandóak viselni. Mivel a férfiak kevésbé fázósak, a pizsama anyagának könnyűnek és jól szellőzőnek kell lennie, hogy a viselője ne izzadjon bele.

A legjobb választás a 100% pamutból készült típus, amit nagyon kellemes viselni pihenés közben. Az alvás minőségéhez a férfi pizsamák is hozzájárulnak, ezért érdemes a kényelmes, laza, bő fazonokat előnyben részesíteni, amelyek nem szorítanak alvás közben.

Fontos, hogy a szabása olyan legyen, amiben igazán kényelmesen érzi magát a férfi minden szempontból. A voytacha.hu webáruházban kaphatóak rövidnadrágos, gombos, V nyakú vagy póló fazonú férfi pizsamák kiváló minőségben, minden korosztálynak.

A remek anyagú modellek ráadásul még igen dizájnos megjelenésűek is, így mindenképpen élmény lesz ezekben aludni vagy csak pihengetni. A női ruhatárnak kell rendelkeznie pár csábos darabbal. Nem elég csak a vérforraló combfix, a leheletnyi tanga, mert jól jön néhány szexi body is.

Ez egy olyan ruhadarab, ami eredeti változatában inkább praktikus, mint erotikus. Eredetileg arra készült, hogy tökéletesen simuljon a nők derekához. Hideg időben kifejezetten kellemes a viselete, de a vékony anyagú nyáron sem megvetendő.

Ennek szexi változata nem kifejezetten utcára való, sokkal inkább a hálószobába vagy oda, ahol el szeretnénk csábítani valakit. A fehérnemű tervezői beleadtak apait-anyait abba, hogy ez az öltözék is egyre kisebb és ledérebb legyen. Sikerült is jó pár rendkívül szexi bodyt megalkotniuk.

A Voytacha internetes fehérnemű boltban a legszebb darabok várják azokat a vásárlókat, akik szeretnének kipróbálni valamilyen különleges példányt. A kínálatban rengeteg fazonú, színű és anyagú modell megtalálható, akár nagyobb méretben is. A szexi body senkinek sem tilos, kiválóan kombinálható combfix, melldísz, kesztyű segítségével vagy csinos köntössel.