Fájdalommentes Led lámpás fogfehérítés a Swiss Dentalnál

Sokan azért tartanak a fogorvosi rendelőktől, mert a fogászati kezeléseket a fájdalmas beavatkozásokkal társítják. A budapesti Swiss Dental fogorvosi rendelő szakképzett csapata nem okoz fájdalmat az eljárások során.

A Led lámpás fogfehérítés olyan Swiss Whitening System módszer, amihez egyáltalán nem társul fájdalom, tudniillik a specialisták gondoskodnak az érzéstelenítésről, a precizitásról és a minőségről.

A fogfehérítésről érdemes megjegyezni, hogy nem úgy történik, bemegyünk a kezelőbe és egyből kezdetét veszi a fehérítés folyamata, hanem ezt megelőzi egy alapos fogtisztítási eljárás. Ezt követő lépésként jön a Led lámpás fogfehérítés, ami nem csupán egészségügyi, hanem esztétikai tekintetben is igen látványos.

A fájdalommentes, ultrahangos fogkő eltávolítás is hasznos beavatkozás a fog ragyogóvá varázslását megelőzően, hiszen ezzel is sokat tehetünk fogaink épsége és szépsége tekintetében. A svéd Swiss Whitening Led lámpás fogfehérítés a legkorszerűbb eljárásnak minősül, ami az V. kerületi fogorvosi rendelőben kedvezményes áron igényelhető.