Ezüst színű, női órák

Olykor nagy bajba kerülhetünk, ha nem tudjuk, hogy mennyi az idő. Ennek tükrében választanunk kell a női órák közül egy olyan modellt, amelynek a segítségével tájékozódhatunk. A G&D kollekciója valószínűleg elnyeri majd a tetszésünket a modernitásának és a szépségének köszönhetően.

Jó helyen járunk, ha imádjuk az ezüstös színt, mert több ilyen termék is van a kínálatban. A fekete számlapos női órák remekül illenek a sötétebb és a világosabb öltözékhez is. A vastag csuklópántjuknak köszönhetően biztosan fennmaradnak a helyükön.

A méretüket persze lehet állítani, hiszen kivehető belőlük három darab csat. Bár számok nem láthatók a számlapon, a rajtuk lévő fekete vonalaknak köszönhetően könnyen leolvasható a pontos idő. A női órák sokáig használhatók a remek minőségüknek köszönhetően. Nemcsak ezüstös, hanem aranyozott színben is meg lehet ezeket venni.

Az áruk attól függ, hogy milyen stílusú modellt választunk. Jelenleg 6500 Forint körüli összegért vásárolhatók meg, de vannak ennél olcsóbb és drágább termékek is.