Esküvői helyszínek természetben: valóra vált álom idilli környezetben

esküvői helyszín

A Fenyőharaszt Kastélyszálló sokaknak azt helyet jelenti, ahol a nagy nap minden egyes része és eleme tökéletes lehet majd. Magyarországon akár ilyen gyönyörű esküvői helyszínt is lehet választani. A pár felejthetetlenné tudja varázsolni az esküvőt ezzel a helyszínnel, illetve le tudja nyűgözni a vendégsereget is.

Sokan, amikor rátalálnak az eskuvonkhelyszine.hu oldalra, és meglátják a Fenyőharaszt Kastélyszállót, azonnal érzik, hogy meg van az igazi. Mit kell erről tudni? A magyar fővárostól 50 kilométerre található, Pest megyében, és egy olyan exclusive, zöld környezetben található helyet nyújt, amelyik megadja azt a természetközeli élményt, amire oly sokan vágynak.

Hatalmas előny, hogy egy csodás szabadtéri polgári szertartás rendezhető itt. Sőt, még a vendégek elszállásolása is megoldható, hiszen remek szobák várnak mindenkit. A szakemberekből álló csapat pedig gondoskodik majd a komplett esküvőszervezésről. A közel két évtizedes tapasztalat és hozzáértés a garancia a sikerre és a hibátlan szervezésre.

Miért sikerülnek jobban azok az esküvők, ahol szállást foglalnak a vendégeknek? Talán az egyik legfontosabb érv ezen lehetőség mellett az, hogy nem kell kiöltözve, az idő viszontagságai miatt elrontott sminkkel és hajkoronával érkezniük a vendégeknek a kastélyhoz. A megérkezéskor ehelyett inkább nyugodtan elfoglalhatják a szobáikat, felfrissülhetnek, elkészülhetnek és százszázalékosan készen állhatnak a ceremóniára.

Így kétségtelenül sokkal jobban el tudnak lazulni és nem kell stresszelni a gyakran hosszú utazás és kényelmetlen ruhák miatt. Nem kell a hazavezető úton sem gondolkodniuk, hiszen van, ahol álomra hajthatják a fejüket a nagy bulit követően. Reggel pedig kipihenve tudnak hazautazni.

A kastély főépületében 22 szoba és 4 külső apartman áll rendelkezésükre, ahol alapágyon 64 főt, pótágyazással pedig 152 főt lehet kényelmesen elhelyezni. A hétvégi esküvők esetében a minimum szállás igénybevétel 64 főre vonatkozik. A párnak pedig az is pozitívum, hogy a szállásköltséget a vendégek saját maguk rendezhetik, ugyanis itt SZÉP kártyájukon felhalmozott összegük is elkölthető.