Emelkedni fognak a Xiaomi telefon árak?

Xiaomi telefon árak

Akinek eddig kellett egy jó és megbízható okostelefon, kedvező áron, az választott egyet a Xiaomi modellek közül. De mi lesz ezután? Bizonyos hírportálok azt rebesgetik, hogy ezután már magasabbak lesznek a csúcskategóriás Xiaomi telefon árak, mint eddig.

Ez nem lenne meglepő, hiszen anno a Huawei is hasonló stratégiával tört be a nagyok közé. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi telefon árak lépésről-lépésre fognak majd növekedni.

Tehát, nem feltétlenül kell aggódni, mivel nem kell egy hirtelen ugrástól tartani, ami miatt sokaknak elérhetetlenné válnának a készülékek. A középkategóriás modelleket továbbra is be lehet majd szerezni jutányos áron. Viszont a legújabb modellek ára szép lassan túllépheti a 200.000 Ft összeget is.

Bár ezért az összegért olyan mobilt kaphatunk, amivel szinte biztosan kihúzhatjuk 3-4 éven keresztül is a vásárlást. Ez annak köszönhető, hogy a gyártó sok figyelmet fordít az eszközök támogatottságára és ez a régebbi modellekre is vonatkozik. A Xiaomi telefon árak növekedhetnek, de senkinek sem kell a megfizethetetlen kategória miatt aggódnia.