Élvezze a zenét a hagyományos Winamp programmal!

A zene a mindennapok része. Rengeteg stílus létezik, azonban szinte minden ember szereti a zenét. Sokan olvasás, dolgozás, takarítás és főzés közben is hallgatják. Egyes szoftverek segítenek a zenék megfelelő kezelésében, mint például a Winamp lejátszó program. A Winampot szinte mindenki ismeri, hiszen egy kultikus program a maga nemében.

Az első lejátszó alkalmazások között szerepel, amit Windows alapú operációs rendszerekhez írtak. Sajnos már nem fejlesztik, így nem tartja a fejlődésekkel a szintet, azonban még mindig egy nagyon korszerű és hasznos kis szoftver. Rengeteg audio formátumot támogat, kezelése egyszerű és ingyen elérhető bárki számára.

Rengeteg skin alkalmazható a szoftverhez, így akár magunk ízlése szerint is formálhatjuk. A Nullsoft fejlesztő programja és rengeteg nyelven telepíthető, így nem kell azon aggódjunk, hogy esetleg nem értünk angolul. A Winamp használata még rengeteg háztartásban jelen van, hiszen egyedi lejátszási listát és online rádiók hallgatását tudjuk vele megoldani.

Más zenelejátszó programok is léteznek, azonban már sokan csak Youtube-on hallgatnak zenét. Azonban, azok számára, akik szeretik a saját gépen lejátszani, internetkapcsolat nélkül is élvezni a muzsikát, azoknak megfelelő program lehet az Aimp. Kis terjedelmű és erőforrást igénylő programról beszélünk, ami minden kiterjesztést támogat.

Nagy előnye, hogy az internetes rádiók műsorát képes menteni több formátumban. Rengeteg funkcióval rendelkezik a méretéhez képest, így az Aimp igen közkedvelt alkalmazás a zenehallgatók között. A Windows alapú operációs rendszerek támogatják, azonban az XP Service Pack 3-nál a régebbi verziók nem képesek futni.

Ez a program nemcsak az egyszerű felhasználóknak, hanem a haladó képességűeknek is ajánlott. Az Aimp számos formátum kezelésére alkalmas, amelyekre más lejátszók nem, mint például az mp3, ogg, wav és wma. Különböző effektusok is beállíthatóak rajta, így a zenék hallgatása még élvezetesebb lehet. Amennyiben szeretne zenét hallgatni internetes kapcsolat nélkül is, töltse le ezt az alkalmazást!