Elpumps szivattyú a folyamatos keringetésért

Elpumps szivattyú

Az igazán igényes kertészek, akiknek a kert a mindenük, bizonyára nem nyugszanak addig, amíg minden szépítési lehetőséget ki nem próbálnak, meg nem valósítanak. A kerti tó létesítése is ilyen, ami természetesen rengeteg befektetett időt, energiát és pénzt követel. Egy Elpumps szivattyú segítségével egy csobogó vagy szökőkút is elhelyezhető benne vagy mellette.

Arról nem is beszélve, hogy akár még az öntözőrendszer is működhet innen. Feltétlenül fontos kérdés a víz tisztasága, hiszen az Elpumps szivattyú is csak úgy tud működni, ha nem tartalmaz a tó mechanikai szennyeződéseket. Ezen kívül, mivel álló vízről van szó, szükséges megtisztítani a megfelelő vegyszerekkel a vizet a baktériumoktól, algáktól.

Viszont, ha komolyan vettük a tó fogalmát és halakat, növényeket is telepítettünk bele, az kizárja a vegyszeres tisztítás lehetőségét. Itt lép képbe egy megfelelő szűrőrendszer és az Elpumps szivattyú, ami a víz átmozgatásával, áramoltatásával tisztává varázsolja azt. Gondolja át mire kell és utána válasszon!