Egyedi póló nyomtatás cégeknek? Segít az A.A. Miller nyomda

egyedi póló nyomtatás cégeknek

A vállalkozásoknak gyakran van szükségük sajátos trikókra, különféle okokból. Az A.A. Miller által biztosított egyedi póló nyomtatás cégeknek lehetőséget rengeteg vállalat ragadja meg, ami érthető is, hiszen ez a nyomda kedvező áron kínálja a szolgáltatást, és minden megrendeléshez garantálja a magas nívót. Kétség sem fér hozzá, hogy az egyedülálló trikók a megfelelő szituációban roppant értékes reklámeszközöknek számítanak. Ezért is tanácsos egyedileg tervezett mintás vagy logós reklámtárgyakat készíttetni.

Miért eredményesek, hatékonyak ezek? Nos, a vállalat nevével, mottójával, logójával rendelkező produktumok amellett, hogy a cég ismertségét is növelik, a megajándékozottaknak is kedves, hasznos tárgyakká válhatnak. Az egyedi póló nyomtatás cégeknek tehát rengeteg okból megéri. Nyilván mindig tanácsos jó anyagú, lehetőleg pamut trikók mellett dönteni. Ezeket a kellékeket nagyon meg fogják szeretni az ügyfelek, kliensek.

Az A.A. Miller vállalatnál az egyedi póló nyomtatás cégeknek beválik különféle bemutatók, rendezvények, találkozók vagy épp ünnepségek alkalmával. Aki már igényelt bármilyen szolgáltatást itt, az bizonyára tudja, hogy a szitanyomás szitakészítés is kérhető. Ezzel az eljárással szinte akármilyen matéria fel lehet vinni egy logót, mottót, képet vagy akármilyen grafikai elemet. A szitanyomás szitakészítés során bátran fel lehet használni szitázható textil, PVC, nejlon, fa, fém, karton vagy épp kerámia alapanyagokat.

Egy felkapott technika ennél a módszernél a direkt szitanyomás szitakészítés, ami során a minta egy speciális szitán keresztül, közvetlenül az emblémázandó felületre kerül. A tökéletesség érdekében a szakértők sokféle festéket alkalmaznak. Az ideális színnel bíró nyomathoz a festéket a Pantone színskála alapján szükséges meghatározni. A szitanyomás szitakészítés során alkalmazott festékek lehetnek vízbázisú, műanyag bázisú, oldószeres, illetve UV fajtájúak. A fent említett nyomda által használt festékek, alapanyagok mosás- és kopásállóak, illetve magas színtartóssággal bírnak. Ennek köszönhetően több évig megtartják az eredeti állapotukat.