Egy arany Szűz Mária medál szép ajándék lehet

arany Szűz Mária medál

Amikor közeledik egy jeles nap, mondjuk az egyik kedves rokonunk, ismerősünk, esetleg kollégánk születésnapja, sokszor bajban vagyunk, hogy mit adjunk ajándékba. Ha az illető vallásos, egy arany Szűz Mária medál jó választás lehet. Az ngoldekszer.hu honlapon böngészve találhatunk modernebb fehér, illetve klasszikus sárgaaranyból is termékeket, de többszínű modellek szintén akadnak.

Az említett medál leginkább sárga színben, illetve valamilyen dombormű, vagy véset formájában jeleníti meg a témáját. Nem kell ahhoz ragaszkodni, hogy vallási indíttatásból adjunk egy ilyen díszt a kiszemelt nyakláncára. Ha szereti az emberalakok ábrázolását, vagy éppen Máriának hívják, akkor is kiváló ajándék lehet az arany Szűz Mária medál.

A kínálatban található termékek mérete 2 cm x 2 cm körül alakul, tehát kicsi, de nem apró medálokról beszélünk. Az árúkat tekintve jellemzően 15.000 Forintért kaphatók, bár az egyik tétel közel 50.000 Forintba kerül. Az ékszereket raktárról szállítják. 1-2 napon belül megérkezik a csomag.