Drón bérlés rendezvényre, több szemüveggel

Drón bérlés rendezvényre

Amikor egy cég rangos eseményt, előadást vagy valamilyen rendezvényt bonyolít le, számos olyan dologra kell odafigyeljen, ami részletekbe menően pontosságot követel. A prezentációkban, de a szabadidős programok extrái között is szerepet kaphat például a VR szemüvegekkel követhető drón reptetés. A drón bérlés rendezvényre való igénylése egyre nagyobb teret hódit.

Virtuális utazásra invitálja a részvevőket, akár a bemutató részeként, akár a kikapcsolás és új élményszerzés terén. A drón bérlés rendezvényre animátorral és VR szemüvegekkel együtt történik, vagyis az animátor repteti a drónt a kívánt terület felet, mindezt pedig a szemüvegekkel látni is lehet.

Valójában olyan, mintha egy madár lenne, láthat ráadásul olyan tájakat is, amiket még sohasem. Hogy milyen feltételekkel történik a drón bérlés rendezvényre, előadásokra, workshop-ra, megtalálja a weboldalunkon. További érdekességek és kikapcsolódási formák is találhatóak az oldalon, ezek felől is bármikor érdeklődhet, tájékozódhat online vagy telefonon keresztül.