Divatos kötött sapka modellek

kötött sapka

A sapka-sál szezon mindjárt itt van, de sokan már az őszi reggeleken sem indulnak el valamilyen meleg fejfedő nélkül. A kötött sapka igazán kellemes viselet a hidegben, a füleket, homlokot megfelelően védi a széltől is.

Sokan jó ideig inkább mellőzték ezt a ruhadarabot, mivel nem találtak igazán esztétikus változatot. Nos, a miniboxshop.hu webáruház modelljei igazán divatosak és szépek, így egyáltalán nem kell senkinek attól tartania, hogy nem talál a viseletéhez megfelelőt. Kaphatóak a webshopban pasztell, fekete vagy pink kötött sapka változatok, bojttal és bojt nélkül egyaránt. One size, azaz univerzális méretűek, ezért mindenki nyugodtan rendelhet közülük, hiszen biztosan jól fognak illeszkedni a viselőjük fejére.

A FIFI fantázianevű kötött sapka egy őszi/téli alapdarab, hiszen egyszerű szabású, fekete, ezért mindenhez remekül passzol. Nagyon praktikus, mivel a fül és a homlok vonalában dupla hajtással véd. Nem béléses, viszont anyaga gyapjút is tartalmaz, ezért igazán kellemes viselet, még a hideg időben is.