Csőhajlító kapható szettben is

csőhajlító

A pneumatikában, illetve vízszerelésnél gyakran szükséges a fémcsövek meghajlítása, amihez a szakemberek kifejezetten erre a célra készített eszközt használnak. Mindig kell legyen a kezük ügyében csőhajlító, aminek alkalmazásával leegyszerűsödik a munkafolyamat. Azoknak, akik már hosszú évek óta dolgoznak ilyennel, biztosan van, de akik most kezdik a szakmát, lehet még rendelkeznek minden szerszámmal.

Az eklima.hu webáruház termékpalettáján szereplő MASTERCOOL HTGSZR089 csőhajlító nagyon jó választásnak ígérkezik, hiszen 4 csőmértékhez is ideális. A portálon megtekinthető a termék és elolvasható a leírása is. Persze, ha ez nem volna optimális, akkor választható a kínálatból a HTGSZR041 CH-505M csőhajlító készlet, ami már 6 csőmértékhez használható.

Megrendelés esetén 2-5 munkanap alatt érkezik házhoz a szerszám. Az említett kellékek közül mindegyik jó választás lehet, hiszen magas minőségű, strapabíró eszközökről van szó. A csőhajlító nem olyan szerszám, amit gyakran veszünk, ezért döntsön a legjobb mellett!