Csodálatos példányok az egyedi karikagyűrűk

egyedi karikagyűrűk

A különleges ékszereket nem lehet viszontlátni egyetlen ismerősünk ujjain, nyakában vagy fülében, ugyanis ezekkel a kivételes darabokkal csak mi rendelkezünk. Könnyen rendelhető egyedi ékszer a lilkoos.hu weboldalon keresztül, ahol a szakember megvalósítja az álmunkat. A LIKO ékszermárka különleges darabjainak megálmodója Koós Lili ékszertervező, aki külföldön szerzett tervezői és gyémántszakértői tapasztalatokat. Külföldi és hazai rendezvényeken már többször is kiállításra kerültek a munkái. Az egyedi ékszer különlegessége mindig a sajátosságában rejlik.

A weboldalon megismerhető profi szakemberek nem készletről dolgoznak, hanem a megrendelőik sajátos kéréseit teljesítik. Úgyhogy a legjobb helyen jár, ha egyedi ékszer megrendelése, megvásárlása érdekli. Lehetséges, hogy a megrendelő hozza az ékszerhez felhasznált köveket, amihez a tervezők elkészítik az adott darabot. Ugyanakkor, egyedi ékszer előállítható úgy is, hogy a teljes alkotási folyamatot a szakemberekre bízzuk, beleértve a kövek kiválasztását is. Ezzel a módszerrel egyedi karikagyűrűk szintén készülhetnek, a házasodni szándékozó fiatalok legnagyobb örömére. Az ékszerészek gondosan válogatott gyémántokat, drágaköveket vagy gyöngyöket használnak fel a munkájuk során. Például az egyedi karikagyűrűk gyakran készülnek gyémántberakással. Az előállított modellek igazán tartósak és különlegesek, hiszen kizárólag magas minőségű alapanyagokból születnek meg.

Ebben az ékszerkészítő műhelyben nagy hangsúlyt fektetnek az olyan anyagok használatára, amiket nem mindenhol lehet felfedezni. Dolgoznak például színes és különleges csiszolású gyémántokkal, kivételes színű vagy kérésre, méretre csiszolt kövekkel. Így válik a jegygyűrű az egyedi karikagyűrűk egyedülálló modelljévé. Egy ilyen darabbal nagy és igen kellemes meglepetést okozhat a szerelmének bármelyik fiatalember és bár nem ezért fog igent mondani a hölgy, azért mégis hozzájárul ez a gesztus is. Továbbá, az egyedi karikagyűrűk különböző színű és finomságú aranyból készülnek. Válassza ki az ideálist és kérje meg a kedvese kezét!