CD meghajtóba erősíthető autós telefontartó

Különleges telefontartó

Vezetés közben az útra és forgalomra kell koncentrálni, nincs helye annak, hogy a telefont keresgéljük és babráljuk. Ha van a szellőzőn vagy műszerfalon egy autós telefontartó, számos kellemetlen helyzettől megkímélhetjük magunkat és persze a mobilunkat.

Köztudott, hogy a telefonokat már rég nemcsak a beszélgetésekre és SMS írásra használjuk. Az okostelefonok óriási eszköztárral könnyítik meg a mindennapi tevékenységeinket, így a vezetést is.

Navigációra is alkalmasak, hiszen minden ilyen készülékben alapfelszerelés a GPS. Éppen ezért célszerű, hogy az autós telefontartó mindig a közelben legyen.

A mai modellek roppant korszerűek, szinte bárhová rögzíthetőek az autóban. A CD meghajtóba erősíthető autós telefontartó is kifogástalan biztonságban rögzíti a készüléket. A smartdiszkont.hu webáruházban megvásárolható termékek prémiumminőségű alumínium anyaghasználattal készülnek, a karcolások ellen a készüléket a gumírozott részek védik. Válassza ezt a típust vagy egy másik remek modellt a webshop kínálatából!