Bírja a strapát a Prima szivattyú

Prima szivattyú

A szivattyúk működése viszonylag egyszerű. Voltaképp ennek köszönhetően rendelkeznek olyan hosszú élettartammal és ezalatt nem igényelnek különösebb karbantartást sem.

A Prima szivattyú egy kifejezetten speciális kategóriába tartozik, ugyanis ez a darabos, szennyezett víz mozgatására, szivattyúzására lett kifejlesztve. Ilyen helyzetben nem áll helyt egy átlagos önfelszívó vagy hagyományos búvárszivattyú, mivel a rendszerbe került szennyeződések hamar eltömítenék, megrongálnák a berendezést.

A Prima szivattyú azonban 3 darálókéssel rendelkezik, amelyek rendkívül gyorsan forognak, ezért egy pillanat alatt felaprítják a szilárd részeket. J&T JV 1300D Prima szivattyú minőségi konstrukciója lehetővé teszi a legszélsőségesebb körülmények között is a dugulásmentes szállítást. Az úszókapcsolóval ellátott szerkezet úszókapcsolóval is el van látva, ami lehetővé teszi az automatikus üzemelést.

A Prima szivattyú motorja hővédelemmel rendelkezik, ami automatikusan lekapcsolja a berendezést túlmelegedés esetén, ezzel védve azt a leégéstől.