Bio naptej körömvirág kivonattal

bio naptej

Sajnos az ember nagyon negatív befolyással van az őt körülvevő környezetre nézve, aminek eredményét végül saját magunkon tudjuk megtapasztalni. Nem kellemes, ahogy a természet visszavág. Az ózonréteg fokozott pusztítása révén, a nagydózisú ultraviola sugarak egyre károsabban hatnak a bőrre. Ezért hasznos a bio naptej rendszeres alkalmazása.

Bár az idők során rengeteg fényvédő készült, sokban találhatóak olyan vegyi komponensek, amelyek olykor kereszt-reakcióba lépnek a sugárzással és allergiákat is kiválthatnak. A bio naptej esetében ettől nem kell tartani, hiszen olyan összetevőket tartalmaz, amelyek teljesen természetesek. Kímélő és tápláló kamillavirág kivonat hasznos vitaminokkal kombinálva.

Ezek nemcsak megállítják a magas dózisú sugárzást, hanem igyekeznek folyamatosan táplálni, erősíteni a szöveteket. A bio naptej már egészen pici kortól alkalmazható, így folyamatosan biztosítani lehet a védelmet a leégéssel szemben, ha már sikerül olyan pusztítást végeznünk az ózonrétekben, ami nem képes önmagában biztonságot adni.