Bio dezodor a kockázatmentes izzadásgátláshoz

bio dezodor

Egyre többen figyelnek arra, hogy milyen összetevőket tartalmaznak az általuk használt kozmetikumok és igyekeznek a természetes verziókat beszerezni. Azonban az izzadásgátlóról sokan hajlamosak megfeledkezni, pedig ez is éppen úgy érintkezik a bőrrel, mint bármelyik krém, arctisztító vagy tusfürdő, ezáltal a szervezetre is hatással lehet.

Ma már egyre több bizonyíték kerül napvilágra az aluminium sók használatának egészségügyi kockázatairól. Tehát a bio dezodor felkutatása is napirendre kell kerüljön, ha valakinek fontos, hogy csak olyasmivel kerüljön kapcsolatba a teste, ami várhatóan nem okoz problémát, mivel alumíniumsóktól mentes.

A nem megfelelően kíméletes izzadásgátlás is komoly veszélyforrást jelenthet. Arra is érdemes odafigyelni, hogy mivel a bio dezodor alumíniumsóktól mentes így 8-10 órás izzadásmérséklést és dezodorálást nyújtanak.

A BIOLA kínálatában szereplő bio dezodor változatok esetében külön figyelmet szentelnek arra, hogy sem az előbb említett, sem egyéb egészségkárosító anyagok ne szerepeljenek az összetevők között, amit szigorú ellenőrzések is igazolnak, tehát ezeket nyugodt szívvel használhatja bárki. Bőrregeneráló hatóanyagokban gazdagok, tehát a szőrtelenített, érzékenyebb bőrfelületre is felkenhetők.