Bevásárló kocsik és kosarak

bevásárló kocsik és kosarak

Manapság létfontosságúnak számítanak a költséghatékony megoldások. Egy üzlethelyiség berendezése tetemes összegeket emészthet fel, de egy kis körültekintéssel alaposan le lehet faragni a költségekből.

A bevásárló kocsik és kosarak száma szintén meghatározó lehet ebből a szempontból. A moment-porta.hu kitűnő modelleket kínál ezekből az árumozgatásra alkalmas eszközökből. Igény szerint választhatóak gyereküléssel ellátott változatok is.

A bevásárló kocsik és kosarak teherbírása nem kevesebb, mint 142 kg, ezért biztosan nem fognak összeroskadni a temérdek árucikk alatt, amivel a vásárlók megtömik a hétvégi bevásárlás alkalmával. A kínálatban egyaránt szerepelnek, a minőségükről jól ismert Wanzl és Siegel bevásárló kocsik és kosarak, amelyek mindegyike horganyzott eljárással készült.

Ez egy rendkívül erős szerkezetet eredményez. Erre szükség is van, hiszen mindennap jelentős igénybevételnek vannak kitéve. A barkácsáruházak rendelhetnek 240 kg-os teherbírással rendelkező változatokat is, amelyek az építőanyagok mozgatására is alkalmasak.