Betonkerítés óvja a kis felfedezőt

Mit tegyen az óvatos apa, gondos anyuka, ha tipegni kezd a gyermek, amikor már elindul, hogy felfedezze a világot, nemcsak ül vagy fekszik egy helyben és fejét forgatva gőgicsél?

Ekkor bizony már számítani kell arra, hogy a kis felfedező az udvaron is tesz néhány kört. Jól jön ilyenkor ha biztonságos betonkerítés veszi körbe a telket, hogy a szülők figyelő szeme mellett, passzív védelem is gondoskodjon arról, hogy a csöppség nem téved veszélyes vizekre.

Az is előny egy zárt betonkerítés esetén, hogy nem járnak át a telken kóbor állatok, nem visznek be nem kívánt kórokozókat, amelyeket a kicsi felfedező útjain összeszedhet. Mert bizony egy ideig mindent a szájába vesz a kicsi, ami megragadja a figyelmét.

Ő így fedezi fel a világot, igyekszik minden érzékszervével megtapasztalni. A betonkerítés sem fog kimaradni, a sima felület később nagyon jó rajztáblaként szolgálhat, ha előkerülnek a színes kréták. Ki lehet nevezni kapunak valamelyik két oszlop közötti részt és indulhat a focibajnokság, mert a kerítés meggátolja, hogy messzire elguruljon a labda.