Berlinger Haus palacsintasütő

Berlinger Haus palacsintasütő

A serpenyő megvásárlása régen igen egyszerű volt, hiszen valamikor még csak a hagyományos öntöttvas modellt lehetett kapni. Aztán megjelentek az újabb, fejlettebb alumínium verziók a konyhában, például a Berlinger Haus palacsintasütő, így hirtelen sokkal nehezebb lett a választás.

A keménybevonatok, az eloxált alumínium, a rozsdamentes acél, a szénacél, a teflon és más tapadásmentes bevonatok végtelenné teszik a Berlinger Haus palacsintasütők listáját. Mindemellett még figyelembe kell venni az edény vastagságát, illetve a fogantyútípusok számos lehetőségeit. Mindezeket szem előtt tartva, hogyan választhatja ki a tökéletes modellt?

Nos, ez teljesen attól függ, hogy mit akar vele kezdeni. Konkrét főzési technikához, esetleg egy ínycsiklandozó recepthez szeretné felhasználni a Berlinger Haus palacsintasütőt, vagy csak általánosan alkalmazná a konyhában? A legjobb, ha több modell is a rendelkezésére áll a különböző fogások elkészítéséhez, tehát megéri szétnézni a webáruházunk széles serpenyő készletében.